haken,  patroon

Southbay Shawlette van Scheepjes Stone Washed

 Ik ben overstag, helemaal verknocht aan de scheepjes stone washed. Het haakt echt geweldig! 
Alle referenties op andere blogs zijn niets te veel. Mijn volgende project zit al in mijn hoofd.

De laatste rand waaiertjes heb ik met Stylecraft Special DK cream gehaakt. Ook aan de bovenkant heb ik een randje vasten gehaakt met deze witte kleur. Daarna heb ik volledig rondom een randje vasten gehaakt van scheepjes stone washed. De laatste rand is een randje vasten met op elke tiende vaste een picot met Stylecraft Special DK Shrimp. De picot heb ik aan de bovenkant achterwege gelaten, zo is vind ik de shawl mooier geworden. 

Eeen mooie groto foto volgt, ik wil de shawl nog blocken. 
Ik zit nog met het idee in mijn hoofd om er wat boemen op te haken.
Het patroon van de southbay sjaal heb ik in een andere blogpost staan.
Die is HIER te vinden.
Voor het “blocken” (of blokken) heb ik grote foam speeltegels besteld, 
deze kun je als puzzels in elkaar klikken en zo groot maken als je wilt. 

 Daar kun je dan zo haakwerk ‘opspelden’ en met een plantenspuitje paar x nat spuiten
 en laten drogen (dit herhaal je tot je tevreden bent) en je hebt een verbluffend resultaat!
Groetjes

 Henja 

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *